Programează-te la doctor

069186265
Logare
Româna

Preferința țării

Alege țara:
Alege Orașul:
Alege limba:

Despre noi

Profimedicine.com este alaturi de intreaga societate!

 

     V-ati intrebat vreodata  care sunt nevoile(necesitatile) de baza ale omului?

Pe linga apă si hrana una din nevoile cele mai importante e sa fim sanatosi.Suntem cu totii martori si poate chiar victime la tot ce se intimpla in intreaga lume.

Din cauza epdemiei COVID-19 ,oamenii au limite in ceea ce priveste activitatea lor zilnica,de a merge la serviciu,la scoala,la cumparaturi sau chiar la o simpla plimbare,dar una din cele mai grave situatii este atunci  cind ai probleme cu sanatatea si trebuie sa mergi la medic,si nu mergi doar din simplu motiv de teama, de a nu te infecta pe drum,in transportul public sau chiar la centrul medical.

Ce putem face in astfel de situatii cind noi avem nevoie de consultatia unui medic,iar medicul sta acasa din cauza ca centrul medical la care activeaza si-a sistat activitatea?

Platforma Profmedicine.com vine cu un raspuns pentru medici si pacienti ,si poate chiar acest raspuns sa fie  rezeolvarea acestei situatii.

Plaforma Profmedicine.com a fost creata pentru a consolida relatia medic-pacient si pentru a simplifica orice progrmare la medic.

Aceasta Platforma a fost creata inainte ca COVID-19 sa invadeze lumea,a fost infiintata cu un singur scop: sa ajutăm pacienții să găsească un medic specialist și  sa îi programăm la consultație sau servicii medicale, cât mai rapid.

Iar acum cind sanatatea este mai presus de tot,îndemnam totii medicii de toate specilaitatiile sa se inregistreze pe www.profimedicine.com si sa ofere consulatii gratuite pacientilor,la fel idemnam toate persoanele care au nevoie de consultatia unui medic sa se inregistreze si sa ia legatura rapid si sigur cu un medic specialist.

Profiemdicine.com va pune la dispozitie:

-programarea video-cat  sau doar chat(pentru cazuri care nu necesita urgenta,daca aveti o urgenta sunati la 112).

-la fel este posibila programarea la cabinet si la domiciul.

Haideti sa fim mai buni,sa ne respectam si chiar daca trebuie sa stam acasa,sa nu avem limite dar sa ne dezvoltam si sa crestem in fiecare zi.

Impreuna cu Profimedicine.com putem preveni orice problema de sanatate,stam acasa pentru viitor!